Nu ook voeding in bulk, als enige aanbieder in Hasselt

bulk food hasselt

Klinder, in de Lombaardstraat in Hasselt centrum, biedt vanaf nu ook voeding aan in bulk. Eerder kon je hier al shampoo of wasmiddel in bulk gaan aankopen. Nu voegt de verpakkingsvrije winkel dus ook droge voeding toe aan het assortiment.

Met de droge voeding hoopt Klinder een vast cliënteel te bereiken die elke paar weken komen bijvullen. Het gamma zal starten met de standaard producten maar breidt in de toekomst mogelijk nog uit. Je vindt er momenteel allerlei soorten noten, pitten, linzen, zaden, maar ook rijst, risotto, pasta, quinoa en verschillende granola’s en meel.

Breng zeker je eigen potjes of zakjes mee, want Klinder is een verpakkingsvrije winkel en heeft dus geen potten ter beschikking. Wel kan je een zakje krijgen van gerecycleerd papier zodat je ook voor je impulsaankopen in de winkel terecht kan. Met de bulk food wall wilt Klinder de verpakkingen rond voeding terugdringen. In een ideale wereld, koopt niemand nog rijst, pasta of noten die in een verpakking zitten. Er zijn opties, ze moeten alleen bekend worden.

Dus; spread the word en kom zeker langs!

X