Krokusvakantie. – ARPIT.

Het lenteseizoen komt eraan, ja hartverscheurend maar waar, de zomer is bijna hier, althans in mijn omgeving is het de tijd tussen lente en zomer. Dus laten we beginnen.

Deze outfit is een perfect voorbeeld van een avondje uit, een casual avond of elk evenement dat om een ​​semi-casual outfit vraagt.

De term zwart, die je volgens mij niet in de zomer moet dragen omdat het zonlicht aantrekt en je een warm en oncomfortabel gevoel geeft. Maar het is jouw keuze als je het wilt dragen, ga ervoor. Maar het is nog geen zomer, je kunt het dragen. De volgende term is poloshirt, dit herinnert iedereen aan slechts 3 woorden, golf, tennis en zomer/lente. Golf en tennis zijn niet gerelateerd aan mode, dus laat ik ze terzijde schuiven, maar zomer/lente is zeker iets van mode. Polo geeft je tegelijkertijd een elegante en casual uitstraling, je kunt het zowel chic als casual dragen. Dus als we beide woorden combineren, zal het contrasterend zijn. Maar we kunnen ze uittrekken omdat het nog geen zomer is. De polo wordt gecombineerd met lichte denim en groenblijvende witte sneakers. Over de onderkant valt niet veel te praten. Het moet gewoon een subtiele look zijn. En draag alleen een armband, anders verdwijnt de elegante factor. En kijken is een must.

De zomer moet nog komen, dus wees cool, we kunnen nog steeds uniek zijn door zwart te dragen… terwijl de lente aan de gang is. Waar binnenkort een einde aan komt.


Shop deze look.

Kan helaas niets online vinden.

Advertentie

Privacy instellingen

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Klinder
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart