Stijltips die je kunt stelen van The Avengers. – ARPIT.

Zoals jullie allemaal weten ben ik enorm enorm enorm enorm groot fan van Marvel Cinematic Universe en kan ik niet wachten om de Endgame te zien. Dus om mijn angst onder controle te houden, geef ik je enkele stijltips van The Avengers.

Ten eerste heb ik het over de stijl en er zullen in totaal 5 karakters zijn.

Ten tweede #dontspoiltheendgame

Nu moeten we naar de eerste Avenger op de lijst gaan die mijn favoriet is,

Ijzeren man– Hij de legende Tony Stark draagt ​​alles met VERTROUWEN en dat is de sleutel om er goed uit te zien, als je The Infinity War hebt gezien, droeg hij zijn pantser met zo’n VERTROUWEN dat zelfs Thanos een beetje bang voor hem was. Hij ziet er alleen zo onbetaalbaar uit vanwege zijn VERTROUWEN. Draag alles met VERTROUWEN.

Nu is het tijd voor Captain Marvel, nee nee wacht niet Captain Marvel, het gaat over Kapitein Amerika– Oh wat te zeggen over hem, van deze heer kun je de uniformiteitsfactor stelen. Hij is 50% van de tijd in zijn uniform en ziet er verdomd stijlvol uit, maar hij draagt ​​ook wat dope (ik weet niet zeker of dit woord wel bestaat of niet) casual outfits. Dus als je niets hebt om aan te trekken, waar de meesten van jullie over klagen, maak dan een uniform zoals een lichte spijkerbroek, een zwart T-shirt en witte sneaker of wat je maar wilt en draag het als je “niets om aan te trekken” hebt.

Advertentie

Privacy instellingen

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Klinder
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart