Verschil tussen mode en stijl. – ARPIT.

Weet je wat de betekenis is van ‘modieus’ of ‘stijlvol’, en mag ik je laten weten dat deze beide verschillende betekenissen hebben. Dus, laten we de discussie starten.

Het woord mode is niets anders dan iets dragen voor een bepaalde tijd, plaats, gebeurtenis, seizoen, begrijp je wat ik wil zeggen? Dus bijvoorbeeld het dragen van een schoudertas maakt je modieus omdat de schoudertas helemaal in de trend is van dit moment. En het zal nog maar een paar seizoenen in de trend zijn. En je zult het niet elke keer dragen, tenzij je een hype-beest bent. Dat is dus mode.

“Mode is niets anders dan trendy, opvallende spullen dragen om er voor een bepaalde tijd goed uit te zien”.

Het woord Stijl is niets anders dan de manier waarop je jezelf wilt presenteren tegenover anderen. Dat is je dresscode, de manier waarop je jezelf elke dag draagt. Mijn stijl is bijvoorbeeld semi-casual, ik draag effen kleuren, nette overhemden, nette schoenen, goede horloges. Dat is mijn stijl en iedereen heeft zijn eigen persoonlijke stijl.

“Stijl is de outfit die je elke dag draagt”.

Ik hoop dat je het concept begrijpt.

Fijne dag.♥️😁🙏🏼

Volg me op instagram [click].♥️😁

Advertentie

Privacy instellingen

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Klinder
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart