Vind je stijl!!! – ARPIT.

Hé, vandaag ga ik je vertellen hoe je je eigen stijl kunt ontwikkelen.

Interessant? Blijf dan bij me om te weten hoe. Laten we beginnen.

Eerst moet je 5.000 stuks kopen die meer dan 5.00.000 roepies waard zijn. Echt niet!

Oké, laten we een voorbeeld nemen aan John. Nee, niet John Cena, alleen John, die student is en Michael, die een bekende ondernemer is, en Ben, die zanger is.

John zou wat basisstukken moeten gaan kopen, aangezien het hem de mogelijkheid geeft om meer outfits te maken aangezien hij een student is en de basisstukken functioneel voor hem zullen zijn. Hij kon spelen met de kleuren. En terwijl hij nu studeert, kan hij zijn outfits samenstellen zonder enige moeite te doen.

Michael zou moeten kiezen voor pakken, formele schoenen, sweatshirts. Omdat hij een bekende man is, moet hij meestal presentabel zijn. Dus kiezen voor formele dingen zal praktisch en functioneel voor hem zijn.

Ben zou voor meer aandacht moeten gaan, want hij is een artiest en hij moet opvallen. Hij kon experimenteren met kleuren, texturen en pasvormen.

Dus wie is jouw soort? Laat het me weten.

Vind inspiratie. Ga en kopieer mensen die je leuk vindt. Want als jij van je eigen stijl houdt, dan zullen de mensen jouw stijl ook leuk vinden. Dus technisch gezien als je mensen kopieert wiens stijl je leuk vindt en die ook bij je persoonlijkheid past. Dan is het zover, je gaat langzaamaan je eigen stijl ontwikkelen. Ik liet me inspireren door José Zuniga en Marcel Floruss van One Dapper Street (ik hoop dat je ze kent) en geleidelijk creëerde ik mijn eigen stijl.Experiment met verschillende stijlen. Oké, laten we teruggaan naar John. John vindt de eenvoudige casual stijl nu een beetje saai, dus hij telt wat longline T-shirts, colourblocked jacks en kledingstukken bij elkaar. Dus hij kon nu veel verschillende stijlen verwerken.Verspil geen stukken. Hier bedoel ik dat je geen geld moet verspillen aan stukken waarvan je weet dat je ze niet draagt. Koop gewoon wat je weet dat je zult dragen en dat kan worden opgenomen in je levensstijl.Blijf bij dezelfde stijl. Probeer je basisstijl niet te veranderen. Je kunt dingen een beetje veranderen, maar heb niet de neiging om het elke keer te veranderen. BLIJF MET WAT JE WILT. Het is misschien tegenstrijdig, maar als je eenmaal een gevoel voor stijl hebt aangenomen, moet je stoppen met het kopiëren van mensen. Creëer je eigen outfits. Dat is het.
Vang me op Instagram. Bedankt voor het lezen.😁

Advertentie

Privacy instellingen

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Klinder
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart